کد خبر: 3894605
تاریخ انتشار : ۰۸ ارديبهشت ۱۳۹۹ - ۱۲:۱۰

برگزاری جلسه مجازی مناجات‌خوانی در دانشگاه پیام‌نور بجنورد

مدیر فرهنگی، اجتماعی و دانشجویی دانشگاه پیام‌نور خراسان شمالی از برگزاری جلسه مجازی مناجات‌خوانی و قرائت دعای ماه مبارک رمضان در دانشگاه پیام‌نور بجنورد خبر داد.

برگزاری جلسه مجازی مناجات خوانی در دانشگاه پیام‌نور بجنوردمجید زنده‌دل، مدیر فرهنگی، اجتماعی و دانشجویی دانشگاه پیام‌نور خراسان شمالی، در گفت‌وگو با ایکنا، با اشاره به اینکه این برنامه از ابتدا ماه مبارک رمضان شروع شده است، اضافه کرد: این برنامه در گلزار شهدای گمنام دانشگاه پیام‌نور بجنورد و به صورت زنده در صفحه اینستاگرام پخش می‌شود.

زنده‌دل تأکید کرد: این برنامه توسط سه نفر ضبط می‌شود و مخاطب حضوری در این برنامه وجود ندارد.

وی با بیان اینکه این برنامه توسط هیئت یافاطمه الزهرا دانشگاه پیام‌نور بجنورد برگزار می‌شود، گفت: این برنامه به مدت 30 شب با مداحی محمدرضا ایزی به صورت زنده پخش خواهد شد.

زنده‌دل تأکید کرد: باتوجه به شیوع بیماری کرونا امکان انجام فعالیت‌های فرهنگی به صورت حضوری وجود ندارد و از همین جهت برنامه‌های فرهنگی به صورت مجازی در اختیار دانشجویان و عموم قرار می‌گیرد.

مدیر فرهنگی، اجتماعی و دانشجویی دانشگاه پیام‌نور خراسان شمالی تاکید کرد: فعالیت‌های فرهنگی دانشگاه براساس دستورالعمل ستاد مبارزه با کرونا انجام می‌گیرد و تا زمانی که امکان فعالیت‌های حضوری برای دانشجویان وجود نداشته باشد، از طریق فضای مجازی در کنار آنان خواهیم بود و برنامه‌ها را دنبال می‌کنیم.

انتهای پیام
captcha