کد خبر: 3930921
تاریخ انتشار : ۰۳ آبان ۱۳۹۹ - ۰۸:۳۵

اجرای طرح «ختم قرآن در شش دقیقه» در مصلی‌های خراسان شمالی

مدیر ستاد هماهنگی کانون‌های مساجد خراسان شمالی گفت: طرح «ختم قرآن در شش دقیقه» از سال گذشته آغاز شد و در حال حاضر در تمام مصلی‌های شهرستان‌های استان اجرا می‌شود.

طرح «ختم قرآن در شش دقیقه» در مصلی‌های خراسان شمالی برگزار می‌شودهاشم شیرازیان، مدیر ستاد هماهنگی کانون‌های فرهنگی ـ هنری مساجد خراسان شمالی، در گفت‌وگو با ایکنا، با اشاره به اینکه طرح استانی «ختم قرآن در شش دقیقه» برای اولین بار در خراسان شمالی اجرا شد، اظهار کرد: این طرح ویژه مصلاهای استان تدوین شده است که بر اساس آن نمازگزاران پیش از آغاز خطبه‌های نماز جمعه، دسته‌جمعی قرآن را که در صفحات مجزا تهیه شده است قرائت می‌کنند.

شیرازیان افزود:‌ این طرح به پیشنهاد فعالان قرآنی استان انجام شد و استان‌های دیگر نیز به دنبال الگوگیری از آن هستند. نمازگزاران پیش از شروع خطبه‌های نماز جمعه این طرح را به یاد شهدا و اموات اجرا می‌کنند و در برخی مصلی‌ها که تعداد نمازگزاران بیشتر است، بیش از سه دور ختم قرآن انجام می‌شود.

وی با اشاره به اینکه این طرح در برخی از مدارس نیز به صورت نمونه انجام شد، بیان کرد: پیش از شیوع کرونا این طرح در برنامه صبحگاهی دانش‌آموزان نیز انجام شد که بسیار مورد استقبال نیز قرار گرفت.

شیرازیان فعالیت‌ها و تأثیرگذاری اقدامات را کار فرهنگی و تمسک به آموزه‌های قرآن برشمرد و افزود: از آنجا که توسعه فرهنگی از اهمیت بسیاری در جامعه کنونی برخوردار است، قطعاً اجرای برنامه‌های فرهنگی، دینی و انس با قرآن نیز مورد توجه قرار خواهد گرفت.

انتهای پیام
captcha