کد خبر: 4042841
تاریخ انتشار : ۲۳ اسفند ۱۴۰۰ - ۱۱:۴۲

آغاز فعالیت رسمی کانون انصارالمهدی(عج) شیروان

کانون فرهنگی هنری انصارالمهدی(عج) شیروان با حضور مسئولان استانی و شهرستانی فعالیت خود را در مسجد حضرت محمد رسول الله (ص) آغاز کرد و روبان افتتاحیه آن با دستان فرزند شهید محمد نادری، از شهدای والامقام دفاع مقدس قیچی شد.

آغاز فعالیت رسمی کانون انصارالمهدی(عج) شیروانبه گزارش ایکنا از خراسان شمالی به نقل از روابط عمومی فهمای استان، کانون فرهنگی هنری انصارالمهدی(عج) با حضورمدیر ستادفهمای خراسان شمالی و نیز رییس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی شهرستان شیروان  در مسجد حضرت محمد رسول الله (ص) این شهرستان  به طور رسمی افتتاح شد.

این مراسم  ساده و صمیمی با محوریت حجت الاسلام «حسین عالی همت حسینی» امام جماعت مسجد و نوجوانان و جوانان پرشور و فعال مسجدی همزمان با سالروزولادت با سعادت حضرت علی اکبر (علیه السلام) و روز جوان در بنای رو به  اتمام مسجد انجام گرفت.

فرزند شهید محمد نادری، از شهدای والامقام 8 سال دفاع مقدس که در عملیات کربلای 2 به درجه رفیع شهادت نایل شد، روبان افتتاحیه  کانون  را برید و عرصه برای فعالیت های فرهنگی هنری در این مسجد بیش از پیش فراهم شد.

هاشم شیرازیان، مدیر ستد فهمای خراسان شمالی  نیز در ابتدای این افتتاحیه ولادت حضرت علی اکبر (ع) و روز جوان و نیز گرامیداشت بیست ونهمین سالگرد تاسیس کانون‌های فرهنگی هنری مساجد تبریک گفت و برای اجرای برنامه‌های سازنده و ارزشمند به ویژه با محوریت جوانان و نوجوانان اعلام حمایت و همکاری کرد.

ابراهیم عباس پور، رییس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی شیروان، نیز ضمن یادآوری و متذکر شدن تلاش‌های بی وقفه نوجوانان و جوانان در ساخت مسجد، راه اندازی کانون  فرهنگی هنری در مسجد را ضروری دانست و از این افتتاحیه ابراز خرسندی کرد.

انتهای پیام
captcha