کد خبر: 4054970
تاریخ انتشار : ۱۶ ارديبهشت ۱۴۰۱ - ۱۵:۲۶

تقدیر از مردم خراسان شمالی به خاطر مشارکت در نذر باران

امام‌جمعه موقت بجنورد از مشارکت مردم خراسان شمالی در جمع‌آوری نذورات به خاطر نزول باران الهی طی هفته گذشته تقدیر کرد.

تقدیر از مردم خراسان شمالی به خاطر مشارکت در نذر بارانبه گزارش ایکنا از خراسان شمالی، حجت‌الاسلام رحیم مهدوی‌پور، امام‌جمعه موقت بجنورد، ۱۶ اردیبهشت‌ماه در آیین سیاسی عبادی نماز جمعه که در مصلی بجنورد برگزار شد، اظهار کرد: مردم استان از روز عید فطر تاکنون به شکرانه نزولات آسمانی نذورات و قربانی‌های قابل توجهی داشتند. 

وی ادامه داد: مردم استان به شکرانه نزول باران از روز عید فطر که این موضوع مطرح شد تاکنون نزدیک به ۲۰۰ میلیون تومان وجه نقد و بیش از ۲۰ راس گوساله و گوسفند نذر کرده‌اند که تمامی مبالغ و همچنین دام‌های نذر شده پس از ذبح شدن به مستمندان استان در تمامی نقاط تقدیم می‌شود. 

مهدوی‌پور همچنین به ضرورت پرداخت زکات اشاره کرد و افزود: کشاورزان و مومنان توجه داشته باشند که زکات مال خود را نیز در فصل برداشت پرداخت کنند. 

امام‌جمعه موقت بجنورد همچنین به ضرورت دوری از گناه و شیطان اشاره کرد و گفت: مهمترین و اصلی ترین دشمن مردم، شیطان است. شیاطین به دو دسته انسی و جنی تقسیم می‌شوند که اکنون باید بگویم که استکبار و صهیونیست جهانی همان شیاطین انسی هستند که سبب گناه و معصیت می‌شوند. 

وی ادامه داد: شیاطین جنی هم بر دوری از اقدامات نیک و در مقابل آن دوری است قرب الهی تلاش می‌کنند البته نفس ما هم می‌تواند یکی از شیاطین باشد در صورتی که کنترل نشود. 

امام‌جمعه موقت بجنورد همچنین از تلاش‌های شبانه‌روزی دولت تقدیر کرد و ادامه داد: از دولت خدمت‌گزار می‌خواهیم که گرانی‌های بی‌حساب و کتاب را کنترل کند چرا که مردم ما شایسته بهترین زندگی و وضعیت اقتصادی هستند.

انتهای پیام
captcha