فعالیت منهاج القرآن پاکستان در 92 کشور
کد خبر: 4080457
تاریخ انتشار : ۰۲ شهريور ۱۴۰۱ - ۱۱:۵۹

فعالیت منهاج القرآن پاکستان در 92 کشور

رئیس شورای علمای منهاج القرآن پاکستان در دیدار با وابسته فرهنگی کشورمان در راولپندی از فعالیت این مرکز قرآنی در 92 کشور جهان خبر داد.

به گزارش ایکنا؛ به نقل از سازمان  فرهنگ و ارتباطات اسلامی، ارشد مصطفوی، رئیس شورای علمای منهاج القرآن متعلق به اهل تسنن در پاکستان، با حضور در خانه فرهنگ ایران در شهر راولپندی و در دیدار با فرامرز رحمان‌زاد؛ وابسته فرهنگی کشورمان در این شهر تاریخی، بر ترویج اسلام حقیقی برگرفته از سنت پیامبر(ص) مشتمل بر قرآن و اهل بیت(ع) و مقابله با اندیشه‌های تکفیری و فرقه‌گرایی تأکید کرد.

وی در آغاز با اشاره به فعالیت‌های سازمان منهاج القرآن گفت: این سازمان مردم‌نهاد در سراسر پاکستان و در همه شهرهای کوچک و بزرگ و اکثراً در مساجد  فعالیت می‌کند.

مصطفوی با بیان اینکه منهاج القرآن در 92 کشور جهان نیز فعال است، افزود: این سازمان از 9 بخش با عناوین، تحریک منهاج القرآن، تحریک عوامی، شورای علما، بخش امور زنان، بخش امور جوانان، دانشجویان مصطفی و مجمع منهاج تشکیل شده است و هر بخش به صورت مستقل در راستای اعتلای اسلام اصیل و ترویج فرهنگ نبوی و اهل بیت(ع) فعالیت می‌کند.

رئیس شورای علمای منهاج القرآن با پرداختن به زندگی پر برکت پیامبر(ص) و سختی‌ها و مصیبت‌هایی که ایشان، اصحاب گرامی و اهل بیت(ع) برای تقویت اسلام متحمل شدند، گفت: خاتم النبیین حضرت محمد مصطفی (ص) در سال‌های آخر زندگی خود بر تمسک به قرآن به عنوان آخرین کتاب آسمانی و اهل بیت(ع) برای جلوگیری از انحرافات در اسلام تأکید کردند. به همین دلیل علامه محمد طاهر القادری، رئیس منهاج القرآن قرآن، ترویج پیام قرآن و عشق به اهل بیت(ع) را اساس فعالیت جنبش منهاج القرآن قرار داده‌اند.

رئیس علمای منهاج القرآن شهادت امام حسین(ع) در صحرای کربلا را حادثه‌ای تأثیرگذار در 1400 سال تاریخ اسلام برشمرد و گفت: سازمان منهاج القرآن در ماه محرم برنامه‌های وسیع و پرمحتوایی در سراسر پاکستان برای زنده نگاه‌داشتن پیام کربلا اجرا می‌کند.

وی همچنین افزود: صدها محقق و پژوهشگر در بخش پژوهش و تحقیقات منهاج القرآن، درباره علوم قرآنی و مباحت دینی با رویکرد تقویت اتحاد امت اسلامی به تحقیق می‌پردازند و آثار ارزشمندی را خلق کرده‌اند. از سوی دیگر در کلاس‌ها و دوره‌های کوتاه و بلند علوم قرآنی، روخوانی صحیح به همراه فهم، درک و تفسیر قرآن کریم به گروه‌های مختلف سنی بین 4 تا 70  سال آموزش داده می‌شود.

مصطفوی همچنین افزود: بنیاد منهاج القرآن همچنین در امور خیریه از جمله کمک مادی و مالی به افراد بی بضاعت، تدارک ازدواج های گروهی، ارائه تسهیلات در مناطق به شدت محروم از جمله لوله کشی آب شرب و ساخت درمانگاه و مدارس ابتدایی و متوسطه فعالیت می‌کند.

رئیس شورای علمای منهاج القرآن افزود: بیش از 10 هزار مرکز آموزشی (مدرسه ابتدایی، دبیرستان و دانشگاه) در سراسر پاکستان از سوی منهاج القرآن فعالیت می‌کند و تنها در دانشگاه منهاج القرآن در شهر لاهور 20 هزار دانشجو در رشته‌های مختلف علوم انسانی، علوم تجربی، علوم رایانه‌ای، علوم مدیریتی و همچنین علوم اسلامی به تحصیل می‌پردازند.

مصطفوی با اشاره به خطر افراط‌گری گفت: متأسفانه تعداد قابل توجهی از مدارس دینی پاکستان به دلیل تدریس کتب فرقه گرایانه عامل اصلی ترویج افکار تکفیری در این کشور هستند به همین دلیل 2 سال قبل منهاج القرآن مرکز مدیریت نظام المدارس پاکستان را تأسیس کرد که تاکنون بیش از 4 هزار مدرسه دینی زیر نظر این مرکز، کتب درسی دینی متعلق به این مرکز را تدریس می‌کنند.

وی همچنین آمادگی شورای علمای منهاج القرآن را برای همکاری با خانه فرهنگ در حوزه علوم قرآنی، برگزاری مراسم‌های دینی با عناوین اتحاد بین المسلمین و حمایت از ملت‌های ستمدیده به ویژه مردم مظلوم فلسطین اعلام کرد.

فرامرز رحمان زاد، مسئول خانه فرهنگ در شهر راولپندی نیز با اشاره به اهمیت فعالیت منهاج القرآن در پاکستان گفت: ترویج اسلام حقیقی برگرفته از زندگی پیامبر(ص) گرامی اسلام، اهل بیت(ع) و قرآن کریم ما را در مسیر رستگاری قرار می دهد.

وی با بیان پیام مقام معظم رهبری حضرت آیت‌الله خامنه‌ای مبنی بر ضرورت تقویت صفوف اتحاد بین پیروان مذاهب مختلف اسلامی گفت: استکبار و در رأس آن آمریکا و رژیم صهیونیستی با اسلام‌هراسی و ایران‌هراسی به دنبال تفرقه در جوامع اسلامی هستند.

در این نشست دو طرف بر توسعه همکاری ها بین خانه فرهنگ و منهاج القرآن در حوزه‌های مختلف به ویژه علوم قرآنی و برگزاری نشست‌ها و همایش‌های مشترک توافق کردند.

انتهای پیام
captcha