کد خبر: 4222593
تاریخ انتشار : ۰۲ تير ۱۴۰۳ - ۰۸:۴۲

برپایی ۹۲۷ شعبه اخذ رأی در خراسان‌شمالی

رئیس ستاد انتخابات خراسان‌شمالی از برپایی ۹۲۷ شعبه اخذ رأی برای برگزاری چهاردهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری در این استان خبر داد.

حسن ناهیدی، رییس ستاد انتخابات خراسان‌شمالیحسن ناهیدی، رئیس ستاد انتخابات خراسان‌شمالی در گفت‌وگو با ایکنا از خراسان‌شمالی از برپایی ۹۲۷ شعبه اخذ رأی برای برگزاری چهاردهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری در استان خبر داد، گفت: از این تعداد ۶۱۳ شعبه اخذ رأی ثابت و مابقی سیار هستند، علاوه بر آن ۴۲۲ شعبه شهری و مابقی روستایی است.

وی ادامه داد: در بیش از  یک هزار و 500 نقطه سیار و ثابت برگزاری انتخابات، مقدمات استقرار زیرساخت‌های لازم و تمهیدات پیش‌بینی شده تا انتخابات با سلامت و امنیت کامل و با مشارکت حداکثری برگزار شود.

ناهیدی با بیان اینکه ۲۸۶ نفر عضو هیئت‌های اجرایی خراسان‌شمالی در انتخابات ریاست جمهوری هستند، اظهارکرد: ۲۲ هیئت اجرایی شامل ۱۲ هیئت بخشداری و ۱۰ هیئت از فرمانداری‌ها در انتخابات مشارکت دارند.

وی با بیان اینکه انتخابات ۲۵ فرآیند دارد که ۲۳ فرآیند آن الکترونیکی انجام می‌شود و کارها را مدیریت می‌کند، گفت: انتخابات مجلس شورای اسلامی و خبرگان رهبری با حضور اقشار مختلف مردم در استان با سلامت کامل و مشارکت حداکثری برگزار شد و این حماسه حضور دوباره در انتخابات ۸ تیرماه تکرار خواهد شد.

رئیس ستاد انتخابات خراسان‌شمالی با اشاره به اینکه ابلاغ رئیس ستاد انتخابات در این استان صادر شده است، ادامه داد: هیئت‌های اجرایی شکل گرفته و ۲۲ هیئت اجرایی برای برگزاری در این دور از انتخابات در استان فعالیت خواهند کرد.

ناهیدی نتیجه انتخابات را خواست و اراده ملت و یک احساس تکلیف دانست، گفت: حضور حداکثری در عرصه بین‌المللی برای نظام و کشور اقتدار ایجاد می‌کند.

انتهای پیام
captcha