به گزارش ایکنا از خراسانشمالی، حجت الاسلام هادی رحیمی، رئیس ستاد امر به معروف و نهی از منکر خراسانشمالی امروز 20 تیرماه در نشست خبری اظهارکرد: ترویج فریضه امر به معروف و نهی از منکر در سه سطح نخبگان، طلاب و اساتید دانشگاهی و عموم مردم در دستور کار قرار دارد.
وی ادامه داد: ستاد امر به معروف و نهی از منکر در 18 عرصه اقتصاد مقاومتی، سیاست و بصیرت، گردشگری تعالی بخش ، سلامت و بهداشت، محیط زیست و تربیت بدنی و آموزش دفاعی، هنر و رسانه و فضای مجازی و روانشناسی و مشاوره مجوز مطالبه گری میدهد که متاسفانه مردم نسبت به این عرصه ها آگاهی لازم را ندارند.
رحیمی با بیان اینکه متولی عفاف و حجاب این ستاد نبوده و در استانها استانداران، فرمانداران و بخشداران هستند، افزود: با توجه به اینکه امر به معروف و نهی از منکر فقط در حوزه عفاف و حجاب خلاصه نمیشود بلکه دایره فعالیت این ستاد بسیار گسترده است.
وی با بیان اینکه در حوزه عفاف و حجاب، وضعیت امروز جامعه ناشی از کم کاری دولتمردان طی سالهای متمادی بوده زیرا به عنوان اولویت مهم به آن نپرداختهاند، افزود: عفاف و حجاب اولویت 12 تعریف شده اما بازهم در دولتهای مختلف به همین اولویت دوازدهم نیز پرداخته نشد که هم اکنون شاهد چنین وضعیتی هستیم.
رحیمی با اشاره به اینکه دشمنان از حوزه عفاف و حجاب در حال نفوذ به فرهنگ این مرزو بوم بوده و خواهان ایجاد آسیبهای اجتماعی متفاوت از این مهم هستند در این راستا باید به عفاف و حجاب به عنوان یک قانون پرداخته و همگان ملزم به اجرای آن شوند، گفت: تداوم اجرای طرح نور و حمایت همه اعضای ستاد از این مهم و همچنین از فراجا برای پیشبرد اهداف این طرح انجام شده است.
رحیمی در راستای کمک به طرح نور، مقرر شد از نیمه خرداد ماه سال جاری در سطح بوستانها و تفرجگاههای استان طرح ایستگاههای فرهنگی تبلیغی راهاندازی شده به گونهای که شهرداری زیرساخت و بستر را آماده کند و اداره تبلیغات اسلامی به کمک نهادهای دیگر فعالیت محتوایی و فرهنگی را تهیه و تدوین کنند.
وی با اشاره به اینکه در عرصههای مختلف امربه معروف و نهی از منکر با پیگیریهای دفتر حقوقی ستاد پروندههای آمرین به معروف به صورت ویژه در شعبهای مجزا بررسی میشود، افزود: تاکنون 11 پرونده در این شعبه بررسی شده و 151 پرونده نیز در حال بررسی است.
رئیس ستاد امر به معروف و نهی از منکر خراسانشمالی با بیان اینکه اجرای فریضه امر به معروف و نهی از منکر در جامعه مظلوم واقع شده است، افزود: هم اکنون به امورات مهمی همانند برپایی نماز و روزه و زکات به خوبی پرداخته میشود اما موضوع کلیدی امر به معروف و نهی از منکر مغفول مانده که این مهم نیازمند دانش افزایی هرچه بیشتر است.
وی تصریح کرد: در رصد و ارزیابی از واحدهای صنفی و اماکن طرح یکشنبههای معروف از سوی ستاد امر به معروف استان اجرا میشود و با پلیس، اماکن و اتحادیهها هماهنگی لازم جهت بازرسی صورت گرفته که مسئولان به صورت میدانی حضور یابند.
رحیمی با تاکید براینکه خرید و فروش حیوانات تزئینی و خانگی طبق مصوبات کارگروه اجتماعی ستاد غیرقانونی میباشد و تبلیغات در فضای مجازی و حقیقی کلینیکهای دامپزشکی در خصوص خرید و فروش ممنوع است، تصریح کرد: پیرو مصوبات کارگروه اجتماعی ستاد هرگونه خدمات (ارائه خدمات لباس، غذا ) در راستای ترویج فرهنگ نگهداری سگ و گربه تزئینی توسط کلینیکهای دامپزشکی از نظر شرعی و قانونی ممنوع است.
وی با بیان اینکه پیرو مصوبات کارگروه اجتماعی ستاد، شهرداری ضمن جمعآوری سگهای بلاصاحب از داخل شهر و شهرکها، از ورود سگ و گربهی تزئینی توسط صاحبان آنها به تفرجگاهها و اماکن عمومی نیز باید جلوگیری کند، گفت: در این راستا باید به کلینیکهای دامپزشکی به صورت منسجم در حاشیه شهرها مجوز فعالیت داده شود و با سگگردانی در داخل شهر و خودرویی برخورد لازم انجام گیرد.
انتهای پیام