ابوالقاسم اکبری، مدیرکل آموزش و پرورش خراسانشمالی در گفتوگو با ایکنا از خراسانشمالی با اشاره به اعزام کاروان انصارالمهدی(عج) اتحادیه انجمنهای اسلامی دانشآموزان استان به مقصد کربلای معلی گفت: سفر این کاروان ۴۰ نفره هشت روز به طول میانجامد و زائران نوجوان از طریق مرز مهران وارد کشور عراق خواهند شد.
وی با بیان اینکه اعضای کاروان انصارالمهدی(عج) از دانشآموزان پسر مقطع متوسطه دوم هستند، افزود: سال گذشته هم کاروانی از دانشآموزان خراسانشمالی در ایام اربعین راهی عتبات عالیات شدند.
اکبری با اشاره به برپایی نشست هماهنگی اجلاسیه سراسری نماز در استان، با بیان اینکه تمام ظرفیتهای آموزش و پرورش برای تبیین اهمیت و اقامه نماز جماعت بهکار گرفته خواهد شد، گفت: با وجود احداث 35 نمازخانه در قالب مصوبات سفر مقام معظم رهبری در مدارس استان، نیازمند توجه و همکاری دستگاههای اداری و اجرایی برای فراهم کردن زمینه اقامه نماز در همه مدارس هستیم.
وی با بیان اینکه مطابق با سند تحول بنیادین نظام آموزش و پرورش، توجه به ساحت عبادی و اخلاقی از اولویتهای کاری در سطح مدارس است، اظهار کرد: علاوه بر ترویج فرهنگ اقامه فریضه نماز، برگزاری جشنهای تکلیف و روزهاولیها، مراسم اعتکاف و اردوهای زیارتاولیها، راهیان نور و راهیان پیشرفت در تبیین و تحکیم ارزشهای اخلاقی برای دانشآموزان اثرگذار بوده است.
انتهای پیام