کد خبر: 4309307
تاریخ انتشار : ۱۵ مهر ۱۴۰۴ - ۱۱:۰۹

پوستر دوازدهمین نمایشگاه کتاب خراسان‌شمالی رونمایی شد

پوستر دوازدهمین نمایشگاه کتاب خراسان‌شمالی و دوازدهمین نمایشگاه کتاب دفاع مقدس امروز، 15 مهرماه در دفتر نماینده ولی فقیه خراسان‌شمالی رونمایی شد.

آیین رونمایی از پوستر دوازدهمین نمایشگاه کتاب خراسان‌شمالیبه گزارش ایکنا از خراسان‌شمالی، حجت‌الاسلام رضا نوری، نماینده ولی‌ فقیه در خراسان‌شمالی امروز، 15 مهرماه در آیین رونمایی دوازدهمین نمایشگاه کتاب استان و دوازدهمین نمایشگاه ملی کتاب دفاع مقدس در بجنورد اظهار کرد: باید کتاب و کتابخوانی در جامعه و در بین کودک و نوجوان و جوانان بیش از پیش تبلیغ شود و اهمیت مطالعه آن برای همگان تبیین شود.

وی با بیان اینکه افراد با مطالعه کتاب به لحاظ روحی و روانی آرامش می‌گیرند، گفت: خداوند در قرآن کریم نیز به قلم و کتاب قسم خورده است زیر خواندن کتاب به فکر انسان ساختار منطقی می‌دهد.

نوری با اشاره به درهم ریختگی اطلاعات در فضای مجازی، تصریح کرد: از اطلاعات فضای مجازی با وجود درهم ریختگی و راست و دروغی مباحث نمی‌توان تحلیل صحیحی داشت. کتابخوانی در جامعه کم شده و موبایل همه زندگی را گرفته و جایگزین تمام موارد شده است، تلاش کنیم که کتاب و کتابخوانی از زندگی حذف نشود.

وی گفت: تبلیغ برگزاری نمایشگاه، در فضاهای روابط عمومی ادارات، دانشگاه‌ها، مدارس و ... ویژه انجام شود. علاوه بر آن در حواشی نمایشگاه کتاب، برای کودکان نیز فضایی ایجاد کرد تا برای آن‌ها انگیزه حضور پیدا شود.

نماینده ولی فقیه در خراسان‌شمالی افزود: خراسان‌شمالی کتاب فروشی چندانی ندارد و اگر فردی بخواهد کتابی بخرد باید به مشهد سفر کند و کتاب فروشی‌های موجود نیز بیشتر به‌دنبال تجارت هستند و کتاب‌های درسی مدارس و دانشگاه‌ها را ارائه می‌کنند.

یادآور می‌شود، دوازدهمین نمایشگاه کتاب خراسان‌شمالی ۲۷ مهرماه در محل مصلی بجنورد به مدت یک هفته برگزار می‌شود که در آن ۱۵۰ ناشر حضور خواهند داشت.

همچنین علاوه بر آن این نمایشگاه چهاردهمین نمایشگاه ملی کتاب دفاع مقدس به‌مناسبت برگزاری دومین کنگره ملی سه هزار شهید خراسان‌شمالی نیز است که از ۱۵۰ ناشر ۷۰ ناشر مربوط به دفاع مقدس خواهد بود.

انتهای پیام
captcha