کد خبر: 4243853
تاریخ انتشار : ۰۱ آبان ۱۴۰۳ - ۲۲:۳۶
حجت‌الاسلام رضایی بیان کرد:

لزوم توجه به برپایی نماز اول وقت

مسئول نمایندگی ولی فقیه در سازمان بسیج مستضعفین در جمع پاسداران سپاه حضرت جوادالائمه(ع) خراسان‌شمالی گفت: توجه به نماز اول وقت موجب نعمت عاقبت بخیری انسان می‌شود.

همایش نماز در سپاه حضرت جوادالائمه خراسان‌شمالیبه گزارش ایکنا از خراسان‌شمالی، حجت‌الاسلام رضایی، مسئول نمایندگی ولی فقیه در سازمان بسیج مستضعفین در همایش نماز جمع پاسداران سپاه حضرت جوادالائمه(ع) استان ضمن اشاره به نعمات سلامت و امنیت در هر جامعه‌ای، افزود: توجه به نماز اول وقت موجب نعمت عاقبت بخیری انسان می‌شود.

وی با بیان اینکه توسل به اهل بیت(ع) و انس با این خاندان هم سبب عاقبت بخیری انسان می‌شود، تصریح کرد: باید نماز به عنوان فریضه واجب و عمود دین در نظام اسلامی بیش از پیش بین جوانان تقویت شود.

رضایی، توجه به موضوع ولایت و فرمایشات ولی فقیه را عامل سوم در عاقبت بخیری دانست و گفت: اين مسأله می‌تواند عاقبت بخیری دنیا و آخرت را رقم بزند.

وی با اشاره به جنایات هولناک صهیونیست‌ها در غزه، خاطرنشان کرد: رژیم غاصب صهیونیستی به هیچ معاهده و قانونی پایبند نیست و این نشان از خوی وحشیانه این رژیم دارد.

یادآور می‌شود، در پایان این مراسم از فعالان حوزه اقامه نماز در سپاه و بسیج تجلیل به عمل آمد.

انتهای پیام
captcha