کد خبر: 4245756
تاریخ انتشار : ۱۲ آبان ۱۴۰۳ - ۱۶:۲۳

برپایی ۱۰۰ کارگاه «زندگی پویا» در کانون‌های مساجد خراسان‌شمالی

سرپرست کانون‌های مساجد خراسان‌شمالی گفت: بیش از ۱۰۰ کارگاه آموزشی در قالب طرح فوق ویژه نقاط مختلف شهری و روستایی استان با مشارکت فعالان کانون‌های مساجد اجرا شده است.

تقی صادقی،  سرپرست کانون‌های مساجد خراسان‌شمالیبه گزارش ایکنا از خراسان‌شمالی، به نقل از روابط عمومی ستاد هماهنگی کانون‌های فرهنگی هنری مساجد خراسان‌شمالی، تقی صادقی، سرپرست کانون‌های مساجد خراسان‌شمالی اظهار کرد: چالش‌های دوران بلوغ و راهکارهای آن در ساعت درسی ویژه، به‌مناسبت  یوم الله ۱۳ آبان  روز دانش‌آموز، برای دانش‌آموزان دختر و پسر دو مدرسه ريحانه و فردوسی شهرستان مانه تدريس شد.

وی ادامه داد: این نوجوانان در آموزشی متفاوت و جمعی صمیمی همراه همکلاسی‌هایشان شدند و با آموزش‌های اساتید حاضر آماده رویارویی با سؤالات و ندانسته‌های سال‌های پیش‌رو و پا نهادن به دوران بلوغ شدند.

صادقی افزود: این کلاس‌های آموزشی که از سلسله آموزش‌های طرح استانی «زندگی پویا» و ارتقای مهارت‌های زندگی است، به طور همزمان در این دو مدرسه دخترانه و پسرانه به همت دو کانون فرهنگی هنری شهدای پیش قلعه در مسجد جامع شهر پیش قلعه و صبا مسجد علی بن ابیطالب(ع) روستای محمدآباد تدارک دیده شد.

سرپرست کانون‌های مساجد خراسان‌شمالی تصریح کرد: دانش‌آموزان حاضر در فضایی صمیمانه از آموزش‌ها و نکاتی که «فاطمه رعنایی» از مبلغین مدرسه علمیه مکتب الزهرا(س) بجنورد برای دختران و حجت‌الاسلام «یوسفعلی آذری» از اساتید حوزه علمیه برای پسران ارائه کردند، نشستند و ضمن بهره از این آموزش‌ها پاسخ برخی سؤالات خود را گرفتند.

وی یادآور شد: طرح استانی زندگی پویا از سوی ستاد هماهنگی کانون‌های فرهنگی هنری مساجد خراسان‌شمالی تدوین شده که هم اکنون و در دومین سال پیاپی با حمایت قرارگاه شهید آوینی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی برای جامعه هدف شهرستان‌های مختلف استان در حال اجراست.

سرپرست کانون‌های مساجد خراسان‌شمالی گفت: بیش از 100 کارگاه آموزشی در قالب طرح فوق ویژه نقاط مختلف شهری و روستایی استان با مشارکت فعالان کانون‌های مساجد اجرا شده است.

انتهای پیام
captcha