کد خبر: 4245957
تاریخ انتشار : ۱۳ آبان ۱۴۰۳ - ۱۰:۰۹

آغاز راهپیمایی یوم‌الله ۱۳ آبان در خراسان‌شمالی

راهپیمایی یوم‌الله ۱۳ آبان در ۷۲ نقطه خراسان‌شمالی با حضور مردم و مسئولان آغاز شد.

راهپیمایی 13 آبان در خراسان‌شمالیبه گزارش ایکنا از خراسان‌شمالی، براساس اعلام شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی استان، راهپیمایی یوم الله ۱۳ آبان در ۷۲ نقطه شهری و روستایی با حضور مردم ولایتمدار استان برگزار می‌شود.

همچنین این مهم در بجنورد ساعت ۱۰ صبح از میدان شهید آغاز و تا میدان قائم(عج) ادامه می‌یابد که در پایان این راهپیمایی حجت‌الاسلام والمسلمین رضایی، مسئول دفتر نمایندگی ولی فقیه در سازمان بسیج مستضعفین کشور به سخنرانی می‌پردازد.

یادآور می‌شود، شورای هماهنگی تبليغات اسلامی خراسان‌شمالی طی اطلاعيه‌ای از همه آحاد مردم انقلابی استان خراسان‌شمالی و مردم خداجو و ظلم‌ستیز مرکز استان برای حضور پرشور و باشكوه در راهپيمايی يوم‌الله سيزده آبان دعوت کرد.

گفتنی است از همان دقایق اولیه، جمعیت کثیری از مردم، از هر قشر و سنی، با در دست داشتن پلاکاردها و پرچم‌های ایران و سر دادن شعارهای ضد استکباری «مرگ بر آمریکا» «مرگ بر اسرائیل» «مرگ بر انگلیس» «مرگ بر منافق» ، در این راهپیمایی شرکت کرده‌اند.

این حضور گسترده و شعارهای کوبنده، نمادی از اتحاد و اراده ملت در دفاع از آرمان‌های انقلاب و مخالفت با هرگونه استکبار و سلطه‌جویی است، راهپیمایی ۱۳ آبان در بجنورد، علاوه بر نمایش اتحاد ملت ایران، نشانه‌ای از همبستگی و حمایت مردم با مظلومان جهان، به‌ویژه مردم غزه و لبنان نیز دارد زیرا بسیاری از شرکت‌کنندگان، پلاکاردها و بنرهایی در دست داشتند که پیام‌هایی از حمایت و همدلی با مردم مظلوم فلسطین و لبنان را به نمایش می‌گذارد.

 

انتهای پیام
captcha