کد خبر: 4268852
تاریخ انتشار : ۱۱ اسفند ۱۴۰۳ - ۰۹:۵۱
دادستان عمومی و انقلاب بجنورد:

پیشگیری از انحرافات جامعه با ترویج مفاهیم قرآنی محقق می‌شود

سیدجواد ایلالی گفت: برگزاری نمایشگاه‌های قرآن و آشنا کردن نسل جوان با مفاهیم ارزشمند قرآنی، تأثیر بسزایی در پیشگیری از انحرافات و وقوع جرم احتمالی دارد.

سید جلال ایلالی، دادستان بجنوردبه گزارش ایکنا از خراسان‌شمالی، به نقل از ستاد خبری پانزدهمین نمایشگاه قرآن کریم استان، سیدجواد ایلالی، دادستان عمومی و انقلاب بجنورد در جریان بازدید از پانزدهمین نمایشگاه قرآن کریم، اظهار کرد: ماه رمضان، ماه بهار قرآن است و باید سعی شود در این ماه انس بیشتری با آیات الهی داشته باشیم.

وی با قدردانی از عوامل برپایی نمایشگاه قرآن، حضور پر رنگ غرفه‌های مرتبط با قرآن و کتاب‌های موضوعی با قرآن را یکی از برجستگی‌های این نمایشگاه مطرح کرد. فضای جامعه ایجاب می‌کند که از این دست نمایشگاه‌ها نه تنها در ماه رمضان بلکه در طول سال نیز دایر شود.

دادستان عمومی و انقلاب بجنورد با بیان اینکه امروز در جنگ تمام عیار دشمنان با مردم به‌ویژه جوانان و نوجوانان این آب و خاک هستیم، اظهارکرد: قطعاً برگزاری نمایشگاه‌هایی این چنین و آشنا کردن نسل جوان با مفاهیم ارزشمند قرآنی، تأثیر بسزایی در پیشگیری از انحرافات احتمالی دارد.

دادستان بجنورد افزود: در کنار همه عوامل پیشگیری از وقوع جرم و آسیب‌های اجتماعی، دین و معنویت، مهمترین عامل بدیهی است که قرآن کریم در رأس تمام مباحث دینی و معنوی می‌باشد. امروز هر چه نسل جوان با مفاهیم و مباحث قرآنی بیشتر آشنا شود، ما کمتر شاهد وقوع جرم در جامعه خواهیم بود.

ایلالی افزود: جامعه ما جامعه‌ای دینی است و بعضاً برخی از افراد که ظاهر مناسبی ندارند، شاهد حضور آن‌ها نیز در مراسم دینی و مذهبی هستیم که این نشان‌دهنده پیوند قلبی آن‌ها با دین و مبانی دینی است.

یادآور می‌شود، پانزدهمین نمایشگاه قرآن کریم خراسان‌شمالی در قالب ۴۵ غرفه، در دو نوبت صبح و شب از ساعت ۹ تا  ۱۲ شب و از ۱۹ تا ۲۲ از دهم تا هفدهم اسفندماه در مصلی امام خمینی(ره) بجنورد میزبان عموم مردم خواهد بود.

انتهای پیام
captcha