کد خبر: 4276572
تاریخ انتشار : ۲۶ فروردين ۱۴۰۴ - ۱۳:۳۴

افزایش شاخص‌های نوسازی مدارس خراسان‌شمالی از محل اعتبارات سفر رهبری

مدیرکل نوسازی مدارس خراسان‌شمالی گفت: مقام معظم رهبری بزرگترین خیر مدرسه‌ساز در این منطقه محسوب می‌شوند زیرا اعتبارات سفر ایشان طی این سال‌ها همچنان سبب ساخت فضای فیزیکی و افزایش شاخص‌ها در استان شده است.

امین فلاح، مدیر کل نوسازی مدارس خراسان‌شمالیبه گزارش ایکنا از خراسان‌شمالی، امین فلاح کوشکی، مدیر کل نوسازی مدارس استان در نشست خبری امروز، ۲۶ فروردین‌ماه با اشاره به سفر مقام معظم رهبری به خراسان شمالی در سال 90 اظهار کرد: معظم له بزرگترین خیر مدرسه‌ساز در این منطقه محسوب می‌شوند زیرا اعتبارات سفر ایشان طی این سال‌ها همچنان سبب ساخت فضای فیزیکی و افزایش شاخص‌ها در استان شده است.

وی با بیان اینکه در برخی از شاخص‌ها به واسطه اعتبارات سفر رهبری در مقایسه با دیگر استان‌های کشور در وضعیت بهتری قرار داریم، ادامه داد: اعتبارات این مهم از چهار بخش ملی، استانی، سفر و بنیاد برکت به خراسان‌شمالی تخصیص یافته است که در همان زمان اختصاص 119 میلیارد تومان برای نوسازی مدارس استان مصوب شد اما تاکنون 685 میلیارد تومان با افزایش پنج برابری تعهد اعلام شده به این منطقه اختصاص یافته است.

فلاح افزود: از محل اعتبارات سفر رهبری اقدامات گسترده‌ای در استان از جمله ساخت 100 مدرسه با 600 کلاس درس، 55 نمازخانه، استخر دانش‌آموزی، خوابگاه، سالن ورزشی، هنرستان فنی و حرفه‌ای انجام شده است.

وی با بیان اینکه از محل اعتبارات سفر رهبری هم اکنون ساخت 30 پروژه با 125 میلیارد تومان در حال اجرا است، یادآورشد: سال گذشته نیز در سفر هیات دولت به استان 395 میلیارد تومان با تخصیص دو ساله به منظور نوسازی مدارس استان منظور شد.

فلاح با اشاره به اینکه در نهضت توسعه عدالت در فضاهای آموزشی شش نظام مسئله تعریف شده است که حذف مدارس کانکسی و مدارس سنگی جز این نظام مسئله است که در خراسان‌شمالی در حال حاضر وجود ندارد، افزود: افزایش سرانه آموزشی در مناطقی که سرانه آن‌ها زیر سه متر مربع بوده که در استان چنین چیزی وجود ندارد.

فلاح کوشکی با اشاره به اینکه توجه به مدارس با کلاس‌های بیش از ۳۵ دانش آموز از دیگر  نظام مسائل این نهضت بوده است، ادامه داد: ۱۶۵ مدرسه در خراسان‌شمالی با ۴۶۵ کلاس درس، تراکم بالای ۳۵ دانش آموز که معادل پنج درصد از مدارس استان است، را دارند.

وی با بیان اینکه تکمیل پروژه‌های نیمه تمام از دیگر موارد مورد توجه در این نهضت است، تصریح کرد: در استان بالغ بر۱۲۰ پروژه نیمه تمام وجود دارد و علاوه بر آن حدود ۱۰۰۰ کلاس درس ناایمن است.

این مقام مسئول بیان کرد: در همین راستا 80 پروژه با 200 کلاس درس در طرح نهضت توسعه عدالت در فضاهای آموزشی برای استان تعریف شده است که عملیات اجرایی 80 درصد از این پروژه‌ها آغاز شده و پیشرفت آن ها بالغ بر 28 درصد است.

فلاح کوشکی اظهار کرد: 176 فضای آموزشی دو نوبته با 1000 کلاس درس در استان وجود دارد که امیدوارم هستیم با اجرای این طرح تا 50 درصد از مشکلات کاسته شود.

 

انتهای پیام
captcha