حجتالاسلام علی پرهیزگار، رئیس اداره امور قرآنی سازمان اوقاف و امور خیریه خراسانشمالی در گفتوگو با ایکنا از خراسانشمالی اظهار کرد: مقرر بود که مرحله شهرستانی چهل و هشتمین مسابقات سراسری قرآن در استان طی بازه ۲۶ تا ۳۰ خرداد ماه در آستان مقدس امامزاده سید عباس(ع) بجنورد برپا شود در این راستا به اطلاع همه داوطلبان میرساند که این مهم لغو و زمان بعدی آن متعاقبا اعلام خواهد شد.
وی ادامه داد: ثبتنام چهلوهشتمین دوره مسابقات سراسری قرآن کریم در دو گروه بالای ۱۸ سال و ۱۲ تا ۱۸ سال از ۱۰ اردیبهشت ماه آغاز و ۱۰ خرداد ماه سال جاری نیز به پایان رسید.
وی با اشاره به نامنویسی یک هزار و ۴۸۱ فعال قرآنی در این مسابقات، ادامه داد: بانوان با نامنویسی حدود یک هزار و ۷۴ نفر بیشترین آمار ثبتنامی را به خود اختصاص دادهاند.
پرهیزگار افزود: از مجموع داوطلبان شرکت در چهلوهشتمین دوره مسابقات سراسری قرآن کریم ۷۸۲ نفر در بخش آوایی و ۶۹۹ نیز در حوزه معارفی نامنویسی کردهاند.
وی با بیان اینکه بیشترین متقاضیان به ترتیب مربوط به شهرستانهای بجنورد، شیروان و مانه و سملقان است، گفت: این مسابقات در بخش آوایی انفرادی شامل حفظ پنج، ۱۰، ۲۰ و ۳۰ جزء قرآن کریم، قرائت، ترتیل، دعاخوانی و اذان، بخش معارف عمومی شامل ترجمه سورههای یاسین و الرحمن، بخش گروهی شامل مدیحهسرایی و همخوانی قرآن کریم و بخش معارفی تخصصی شامل معارف قرآن کریم، معارف نهجالبلاغه و معارف صحیفه سجادیه است.
انتهای پیام