کد خبر: 4296988
تاریخ انتشار : ۰۷ مرداد ۱۴۰۴ - ۱۲:۳۸

رونمایی از سند ملی مسجد در خراسان‌شمالی

در نخستین رویداد مسجد شایسته «از محراب تا میدان» از سند ملی ساز و کار استعداد راهبری و پشتیبانی مساجد در خراسان‌شمالی رونمایی شد.

رونمایی از سند ملی مسجد در بجنوردبه گزارش ایکنا از خراسان‌شمالی، امروز سه شنبه هفتم مرداد ماه، در نخستین رویداد مسجد شایسته «از محراب تا میدان» که با حضور نمایندگانی از 3۰۰ مسجد استان در مصلی بجنورد برگزار شد، از سند ملی ساز و کار استعداد راهبری و پشتیبانی مساجد رونمایی شد.

این مهم با اهدافی اعم از توسعه سند ملی مساجد، توانمند سازی ارکان مسجد، تبیین نقش اجتماعی مساجد و ترویج گفتمان مسجدمحوری در بجنورد برگزار شد.

حجت‌الاسلام محمدجواد حاج علی‌اکبری، رییس قرارگاه مساجد کشور، همراه حجت‌الاسلام علی نوری، دبیر قرارگاه مساجد کشور و نیز حجت‌الاسلام رضا نوری، نماینده ولی فقیه در خراسان‌شمالی و همچنین حجت‌الاسلام میرمحمدیان، مدیرعامل بنیاد هدایت در این مراسم حضور داشته و به عنوان سخنران مطالب و موضوعات را از جمله سند ملی توسعه مساجد برای حاضران تبیین کردند.

خراسان‌شمالی هزار و ۲۰۰ باب مسجد دارد که از این تعداد ۳۰۰ مسجد دارای امام جماعت، کانون‌های مساجد و هیات امنا هستند.

انتهای پیام
captcha