آموزش امر به معروف به ۳ هزار فرهنگی/ ایجاد ۵۴ گروه تبلیغی
کد خبر: 3839435
تاریخ انتشار : ۱۱ شهريور ۱۳۹۸ - ۱۳:۳۵
جانشین ستاد امر به معروف قم خبر داد:

آموزش امر به معروف به ۳ هزار فرهنگی/ ایجاد ۵۴ گروه تبلیغی

گروه اجتماعی ــ جانشین دبیر ستاد امر به معروف و نهی از منکر قم گفت: برخی گروه‌های مردمی در عرصه امر به معروف فعالیت‌های ارزشمندی دارند، در این زمینه گروه‌هایی را شناسایی کردیم و حمایت‌های قانونی از این‌ها انجام می‌شود.

آموزش امر به معروف و نهی از منکر به 3 هزار فرهنگی/ ایجاد 54 گروه تبلیغیبه گزارش ایکنا از قم، سیدمحمدتقی حسینی، جانشین دبیر ستاد امر به معروف و نهی از منکر استان قم 11 شهریور در نشست قرارگاه فرهنگی ۱۹ دی که در سالن محراب حرم مطهر برگزار شد، با اشاره به انعقاد تفاهم‌نامه‌ای با حوزه‌های علمیه گفت: در عرصه پژوهش، آموزش و تبلیغ امر به معروف و نهی از منکر تفاهم‌نامه امضا شده است که با توجه به تخصصی بودن امر به معروف و نهی از منکر، آموزش‌های لازم را به فعالان این عرصه ارائه می‌دهند.
 
وی با اشاره به انتخاب شعار سال ۹۸ ستاد امر به معروف و نهی از منکر مبنی بر «نهضت حسینی، مطالبه‌گری و مسئولیت اجتماعی» ادامه داد: در راستای ترویج، گسترش و احیای امر به معروف و نهی از منکر رایزنی‌هایی با ائمه جمعه و جماعات، مبلغان، مشاوران مراکز حوزوی و اساتید عالی حوزه که دارای مخاطب و تریبون هستند، انجام شده تا در این عرصه این فرهنگ را ترویج کنند.
 
جانشین دبیر ستاد امر به معروف قم با اشاره به حمایت از گروه‌های مردم نهاد امر به معروف و نهی از منکر توسط ستاد امر به معروف گفت: برخی گروه‌های مردمی در عرصه امر به معروف فعالیت‌های ارزشمندی دارند، در این زمینه گروه‌هایی را شناسایی کردیم و حمایت‌های قانونی از این‌ها انجام می‌شود.
 
وی تشکیل کمیسیون مبارزه با مفاسد اجتماعی را از دیگر فعالیت‌های ستاد امر به معروف استان قم دانست و افزود: تشکیل هیئت اندیشه‌ورز امر به معروف و نهی از منکر ضروری بود؛ چراکه این کار منجر به تربیت نیروهای آموزش دیده می‌شود تا فعالیت‌های خود را به‌صورت درست پیش ببرند، اگر در فعالیت‌های فرهنگی و امور مربوطه به امر به معروف و نهی از منکر به‌صورت علمی و فکری عمل نشود، ممکن است به نتیجه مطلوب نرسیم.
 
برگزاری دوره آموزشی ویژه ۳ هزار نفر از فرهنگیان
 
وی درباره فعالیت‌های آموزشی در عرصه امر به معروف و نهی از منکر گفت: در این عرصه ستاد امر به معروف به‌صورت جدی کار را دنبال می‌کند، در عرصه فرهنگیان بیش از ۳ هزار نفر آموزش دیدند، در موضوعات چرایی، چیستی و چگونگی امر به معروف برای دانش‌آموزان انجام شود.
 
حسینی با بیان این‌که فعالیت‌های ستاد امر به معروف به عفاف و حجاب محدود نیست، گفت: از جمله اقدامات برای امر به معروف و نهی از منکر در مسائل تخصصی، تشکیل ستاد امر به معروف و نهی از منکر در بانک‌هاست، در این راستا مصادیق معروف شناسایی و امور مربوطه در حال انجام است.
 
وی ادامه داد: فعالیت در عرصه فضای مجازی و شبکه‌های اجتماعی، تأمین استاد برای دوره‌های امر به معروف و نهی از منکر مؤسسات و نهادهای فعال در این عرصه، راه‌اندازی ۵۴ گروه تبلیغی امر به معروف و نهی از منکر، رصد آثار و مکتوبات و تبیین راهبردهای مقام معظم رهبری درباره امر به معروف از دیگر فعالیت‌های این ستاد است.
 
جانشین دبیر ستاد امر به معروف و نهی از منکر قم در پایان بیان کرد: ترویج، گسترش و احیای امر به معروف و نهی از منکر کاری است که بر حسب شرایط موجود، بیشتر مورد توجه این ستاد قرار می‌گیرد.
 
انتهای پیام
captcha